Adsense

21 Ekim 2012 Pazar

İğne Oyası Karanfil Çiçeği Yapılışı

 Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir bir yazı ekleyememiştim. Özlemişim burayı. Geri dönüşüm süper olsun diye nette çok yoğun ilgi gören ve hiç bir yerde anlatımını bulamadığım bir örneğin yapılışını ekliyorum sizler için.  Karanfil Çiçeği :)
Çok güzel görüntüsünün yanında çok da zevkli bir yapılışı var. Yaparken başlarda pek olmuyor gibi duran bir örnek ama son aşamaya doğru yaklaştıkça ne kadar güzel durduğunu sizde farkedeceksiniz. 
Detaylı olarak tek tek anlattım her aşamasını. Resimlerle de destekledim bu anlatımı. Çoğu arkadaşım Facebook sayfamdan video çekimi yapamazmısınız? diye soruyorlar ama şuan için yapamıyorum. Kusura bakmayın. Ama elimden geldiğince anlaşılır ve net bir şekilde resimleyerek yardımcı olmaya çalışıyorum sizlere. 
Evet anlatıma ulaşmak için BURAYA TIKLAMANIZ yeterli. 
Hepinize kolay gelsin. Ve dediğim gibi son aşamaya kadar ilerleyin ortaya çıkan güzelliği göreceksiniz. Yeni örnekler eklemeye ve sizlerle de paylaşmaya devam edeceğim :)
Görüşmek üzere..

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba ,
sizi facebook danda takip ediyıyorum karanfil,kiraz hepsini yaptım anlatımlarmükemmel emeğinize sağlık selamlar sevgiler

Duygu dedi ki...

Teşekkür ederim ilginiz ve sevginiz için. :)