Adsense

13 Ocak 2015 Salı

İğne Oyası Havlularım


Merhaba arkadaşlar,

Bu albümümde sizlerle kendi yaptığım iğne oyası havlularımı paylaşacağım. Örneklerin bir kısmını netten çıkardım bir kısmını da kendim tasarladım. 



Bu mavi lalelerden oluşan havlu kenarı evlenecek olan arkadaşların çeyizleri için çok güzel olacaktır. Örnek biraz zor ama iğne oyasını severek yapan ve biraz da geliştiren arkadaşların rahatlıkla yapabileceği bir örnek. Ben çok severek ve zevkle yaptım bu örneği.  Albüm içeriğinde bu örneğin daha yakından çekilmiş haline de ulaşabilirsiniz. 



Bu iki havluda mutfak havlusu olarak bilinen ebat olarak küçük olan havlular. Mutfak ve misafirleriniz için kullanabileceğiniz havlular. Örnekleri de koyunca çok tatlı oldular. Küçük havlular oldukları için örneklerini de ona göre tasarladım ve yaptım. Yeni başlayan arkadaşlarım da rahatlıkla bu örnekleri yapabilirler. 




Gördüğünüz örneklerin hepsine albümü ziyaret ederek ulaşabilirsiniz. Bu albümü yakın zamanda oluşturdum. İçeriğine zamanla yeni örneklerimi de ekleyeceğim. Bu albümü takibe almanızı tavsiye ederim. Yenileri eklendikçe facebook sayfamızdan ve buradan yayınlayacağım. 

Albüme ulaşmak için BURAYA TIKLAMANIZ yeterlidir. Hepinize kolay gelsin.

Sevgiler..



4 yorum:

Unknown dedi ki...

Canim hepsi birbirinden guzel

Unknown dedi ki...

Teşekkürler canım..

resim defterimm dedi ki...

Ellerinize sağlık.. Hepsi harika :)

Unknown dedi ki...

Teşekkür ederim :)